Conector F 6.0 mm Macho Metal Plata

ID: 11667  - REF: F4324221
Macab
6 mm
6 mm
16,90 €
1,69 €
 

Más información

Especificaciones:

6 mm
6 mm
Compression-kontakter av TRS- och DRS-typ innebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats. En förändring är den unika lösningen med yttre O-ringen, som ger full metallisk kontakt mellan mutter och anslutningskontakt. Detta garanterar att kontakten får rätt dragmoment och tillika rätt impedans.
Ett känt faktum är att även F-kontakter som dragits med momentnyckel har en tendens att lossna pga t.ex. vibrationer. I dessa nya kontakter förhindras detta genom en unik låsring.
Bland det som PCT patenterat finns en lösning med dubbla 360 graders compression-ringar som ger optimal draglast och skärmningsegenskaper samt skyddar mot fuktinträngning.
För installatören är dessa kontakter snabbare och enklare att arbeta med. Speciellt med det nya ergonomiskt designade compression-verktyget. Alla kontakter är färg- och typmärkta med en färg för varje kabeltyp.
DRS-serien är för normalinstallationer medan TRS-kontakterna används för riktigt krävande ändamål där högsta möjliga prestanda är ett måste. TRS-kontakterna är i ett något kortare hus och kan därför med fördel användas i trånga utrymmen.
Med compressionstekniken finns också kontakter för BNC och IEC
Especificaciones:
Carcasa de géneroMacho
ChapadoNíquel
ColorPlata
Contenido10 uds.
Diámetro6.0 mm
Diseño del conector - lado ARecto
Embalaje y empaquetadoBolsa de polipropileno
Tipo de conectorF-connector

6 mm
6 mm
Búsquedas: Resultados: Tiempo: